Tusen takk for støtten, folkens!

Søndag 10. februar var det premiere på TV-serien «Drømmen om Birken» på TV2, og der kunne TV-seerne blant annet se min kamp for å komme meg gjennom mitt aller første Birkebeinerritt.

Takk for all støtte etter TV-programmet Drømmen om Birken på TV2.

Takk for all støtte etter TV-programmet Drømmen om Birken på TV2.

I dagene etter at TV-programmet ble vist, har jeg fått utrolig mange fine og gode kommentarer fra folk. Spesielt på Facebook, men også på SMS og ansikt til ansikt.

Tilbakemeldingene har utelukkende vært positive, og det gjør utrolig godt for meg å få alle disse tilbakemeldingene.

Hver eneste hilsen og tilbakemelding blir satt pris på, og jeg tar alt dette med meg videre når jeg nå satser på en sesong til med Sykle Birken Mot Kreft-aksjonen.

Etter at storebror Kurt døde av kreft i juli 2010, lovte jeg mamma å komme i bedre form, for på den måten å gjøre det jeg kan for å redusere risikoen for at jeg skal bli alvorlig syk. Som de fleste av dere vet, så døde min kjære mamma to måneder etter at Kurt døde, og jeg fikk dermed aldri vist mamma at jeg har kommet et godt stykke på vei mot å oppfylle det jeg lovet henne.

LES OGSÅ: Birkebeinerrittet – et helt nødvendig mål

TV-seerne fikk se meg sykle Birkebeinerrittet 2011, en tur over fjellet som ble tung og slitsom, men som ga meg utrolig mye.

SE PROGRAMMET HER (Du må ha TV2 Sumo-abonnement)

I mai 2011, tre måneder før Birkebeinerrittet i 2011, var jeg ikke kommet i gang med treningen.

Etter nesten 20 år med inaktivitet skulle jeg gi kroppen sjokk, men med kyndig og god hjelp av trener Tore Haugen fra Holmestrand, klarte jeg å gjennomføre den nødvendige treningen som skulle til for å komme gjennom Birkebeinerrittet med en god følelse. Tiden var ikke all verden, men det betyr ikke så mye.

Gleden var desto større da jeg året etterpå, under Birkebeinerrittet 2012, klarte å gjennomføre rittet mye bedre, og jeg forbedret tiden min med 1 time og 15 minutter! Og det minst ti kilo lettere enn året før.

Målet mitt for Birkebeinerrittet 2013 er å forsøke å kutte tiden med ytterligere 40-45 minutter, men det gjenstår å se om jeg klarer. Har du lyst til å slenge deg med og trene litt sykkel sammen med meg, så er det bare å skrike ut. Alltid moro med selskap!

Prosjektet mitt har to mål. Jeg skal komme i bedre form, og gjennom det inspirere andre til å komme seg opp av sofaen og i aktivitet. Det andre målet er å samle inn mest mulig penger til Kreftforeningen underveis. Det første året klarte jeg å samle inn 40.000 kroner, mens resultatet for 2012 ser ut til å bli 30.000 kroner. Klarer jeg å mobilisere litt ekstra i år, så er målet å runde 100.000 kroner til Kreftforeningen før jeg gir meg. Det hadde gjort meg utrolig stolt.

Vet du om noen som kunne tenke seg å sponse Sykle Birken Mot Kreft med noen kroner? Tips meg gjerne på epost: erik@modal.no

Har du lyst til å støtte Sykle Birken Mot Kreft, så er kontonummeret: 1203.38.53864

Følg Sykle Birken Mot Kreft på Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *