Sykle Birken Mot Kreft-aksjon lørdag – støtt opp!

Lørdag 18. juni trommes det sammen til innsamling til Kreftforeningen og Sykle Birken Mot Kreft på Kleivbrottet i Holmestrand. Møt opp – og støtt opp! I tillegg til evenementet i Holmestrand, blir det også en innsamling under Økofestivalen i Sande.

Sykle Birken Mot Kreft har vært så heldig å få med seg gode støttespillere denne sesongen. Førstkommende lørdag åpner Sport 1 Holmestrand dørene for en dag i kreftinnsamlingens tegn.

Lørdag 18. august er det mulig å støtte Kreftforeningen og Sykle Birken Mot Kreft.

Vi stiller med innsamlingsbøsse fra Kreftforeningen. Alle som gir et bidrag i bøssen er med i trekningen av flotte premier.

En prosentandel av dagsomsetningen hos Sport 1 Holmestrand går til Kreftforeningen

Treningssenteret Puls, som også støtter meg i prosjektet, auksjonerer bort et årsabonnement på trening. Denne premien har en verdi på 6.600 kroner!

Sport 1 setter opp en sykkel på rulle to kroner pr. minutt den blir benyttet

Sykkelservice på alle barnesykler til 30 kroner pr. service. Alle pengene går til Kreftforeningen.

Det blir salg av kaffe og kaker, og disse pengene går også utavkortet til kreftsaken.

Fysioterapeut Jørgen Stranger kommer for å tilpasse og selge ortopediske såler. For hver solgt såle går 100 kroner til Kreftforeningen.

LES OGSÅ: Sykkeltur med mening

Her er det altså mange gode grunner til å stille opp på lørdag. Kom innom, enten du er på vei til eller fra Holmestrand by, eller rett og slett vil ta turen ens ærend for å støtte opp. Vi er takknemlige for alle bidrag som kommer inn! Alle pengene som kommer inn under aksjonen lørdag, går uavkortet til Kreftforeningen.

LES OGSÅ: Montebellorittet – for et sykkelarrangement

Og skulle du ikke ha anledning til å komme denne lørdagen, og likevel har lyst til å bidra, så er kontonummeret til Sykle Birken Mot Kreft: 1203.38.53864

INNSAMLINGSAKSJON OGSÅ I SANDE

I tillegg til arrangementet i Holmestrand, har Sykle Birken Mot Kreft fått en hyggelig henvendelse fra arrangøren av Montebellorittet, rennet og løpet i Sande. De ønsker også å bidra til å samle inn penger til kreftsaken.

I helgen har de stand under Økofestivalen på torget i Sande, og der setter de opp en sykkelrulle utlånt av eks-sykkelproff Rune Høydahl. Publikum kan prøve rulla mot at de betaler 10 kroner. Pengene som kommer inn, går i sin helhet til Kreftforeningen gjennom Sykle Birken Mot Kreft-aksjonen.

HER KAN DU LESE ARTIKKELEN I SANDE AVIS

Det blir også trehjulssykkelritt for barn opp til åtte år, med deltagerpremie til alle, lover Montebello-arrangøren.

FØLG SYKLE BIRKEN MOT KREFT PÅ FACEBOOK

2 Responses to Sykle Birken Mot Kreft-aksjon lørdag – støtt opp!

  1. AktivHverDag says:

    Dette gleder jeg meg til:) Håper på bra oppmøte og deltagelse!

    Heia deg!

    Jeanette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *