Sunn farsdagsgave – nå blir det C-vitaminer i flytende form!

En skikkelig sunn farsdagsgave!

En skikkelig sunn farsdagsgave!

Det var farsdag på søndag, og denne dagen ble markert hjemme hos oss på skikkelig vis. Frokost på senga, fine tegninger fra jentene – og en flott gave ble overrakt meg på sengekanten.

Jeg setter veldig pris på å ta en tur på det lokale markedet i Benalmadena på fredager og kjøpe inn lokalprodusert og kortreist frukt og grønt. I farsdagsgave fikk jeg en veldig fin juicepresse som kan brukes til å trylle frem fersk og sunn appelsinjuice. Eller grapefruitjuice, limonade eller andre friske sitrusfruktdrikker.

Jeg ble veldig glad for denne farsdagsgaven, og jeg satte umiddelbart i gang med å presse frem fersk og veldig god appelsinjuice til hele familien. Juicepressa har på kort tid blittt familiens nye favoritt, og jeg gleder meg til tiden som kommer. I løpet av noen uker er appelsinsesongen i gang for fullt i Spania, og jeg ser frem til å ta turen til markedet for å kjøpe nyplukkede appelsiner og mandariner, slik at jeg kan presse sunn og god juice hjemme på kjøkkenbenken.

Skål!

Erik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *