Støtt kreftsaken – delta i Holmestrand Marathon

Holmestrand Marathon

Du kan gjøre noe aktivt for kreftsaken søndag 15. april. Delta i Holmestrand Marathon!

Fokus på kreftsaken og forskning på kreft er utrolig viktig.

Alle som har et forhold til kreftsaken har en drøm om at kreftgåten blir løst. Det er stadig flere nordmenn som får en kreftdiagnose, men takket være kreftforskning er det stadig flere som overlever kreften.

LES OGSÅ: Puls Holmestrand – treningsdugnad mot kreft

I tillegg til statlige forskningsmidler kommer det store bidrag fra organisasjoner som Kreftforeningen og Aktiv Mot Kreft. Uten innsatsen til alle som gir penger til kreftsaken, hadde det ikke vært mulig å jobbe så målrettet med forskning som tilfellet er nå.

Jeg har en oppfordring til alle som støtter meg i prosjektet Sykle Birken Mot Kreft.

Søndag 15. april arrangeres Holmestrand Marathon. Jeg oppfordrer alle som har mulighet, og som er innenfor rimelig reiseavstand, om å ta turen til Holmestrand og Hvitstein stadion. Ta på deg joggesko, for utfordringen er å delta!

Du kan velge å gjøre som meg – loffe gjennom 7-kilometeren, eller hvis du er hakket sprekere: Delta i halv- eller helmaraton.

LES OGSÅ: Eivor (6) samlet inn flere tusen kroner til Kreftforeningen

Allerede nå er det godt over 600 som har meldt seg på, og målet til initiativtager Tomas Pinås er å minst runde 1000 deltagere. Overskuddet går i sin helhet til Aktiv Mot Kreft.

Kom igjen, det kommer til å bli en folkefest, og turen, enten du velger 7-, 21- eller 42 kilometer, kommer til å gjøre godt for kroppen. Samtidig støtter du kreftsaken.

Sees vi?

LES OGSÅ: Gi 50-øringene dine til Kreftforeningen

FØLG SYKLE BIRKEN MOT KREFT PÅ FACEBOOK

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *