Snikfremvisning av Birken-drakten

I går kom endHer er Birken-drakten 2011.elig sykkeldraktene jeg skal bruke under Birkebeinerrittet neste helg.

 

Jeg har vært så heldig å få med meg Nordic Cycling på laget, og de har sponset meg med masse nyttig utstyr. I tillegg til hjelp, briller, hansker, løse bein/armer og sykkelsko, har de sponset sykkeltrøyer som jeg fikk anledning til å selge reklame på. Alle pengene som kommer inn fra reklamesalget, går uavkortet til Kreftforeningen.

Jeg kommer tilbake etter Birken med hvor mye penger som har kommet inn, og i løpet av helgen legger jeg også ut kontonummer, slik at venner og bekjente har mulighet til å bidra med noen kroner til «Sykle Birken Mot Kreft»-aksjonen.

Sykkeltrøyene fra Nordic Cycling er spesialdesignet for anledningen, og laget/trykket i Spania. En stor takk til sponsorene som har bidratt med penger til aksjonen gjennom kjøp av sponsorplass. Jeg kommer sterkere tilbake med flere bilder av trøya – ville bare vise frem for et førsteinntrykk.

Når jeg ser på værmeldingen for Rena neste helg, så slår det meg at det kan være en god investering å kjøpe en skikkelig sykkel-regnjakke og gode, lange hansker som tåler regn. Har du gode tips til hva jeg bør kjøpe, skriv i kommentarfeltet eller mail meg på erik(at)modal.no.

Erik

LES HVORFOR JEG SKAL SYKLE BIRKEBEINERRITTET 2011

HER KAN DU LESE INTERVJU I BLADET BIRKEBEINER’N

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *