Rolig sykkeltur på grusveier på Tjøme

 

Fine grusveier på Hvasser - nesten nede i sjøkanten.

Det er alltid moro å finne nye sykkelruter og sykkelstier.

Jeg skal tilbringe noen dager på Tjøme denne påsken, og tok i dag sykkelen fatt fra Grimestad og ut til Hvasser. Målet var å få en rolig trilletur, samtidig som jeg ønsker å finne noen fine turer og stier på øya.

Turen utover til Hvasser gikk «bakveien» til via Ormelet og over broen til Hvasser. Sterk motvind var litt sur, men sol fra skyfri himmel veide opp – og vel så det.

Etter at jeg hadde kommet frem til sentrum på Hvasser, så trillet jeg videre forbi fiskemottaket og tok til høyre inn på Fynsveien. Denne ledet videre til en grusvei som jeg fulgte helt til endes. Flotte omgivelser, så godt som i havgapet. Turen gikk videre på grusvei tilbake til Hvasser sentrum via Jørestandveien tilbake på riksvei 308, som førte meg tilbake til Ormelet. Herfra tok jeg en omvei tilbake til Grimestad.

Det ble bare tre mil på terrengsykkelen (Trek Superfly Alu Elite 29), men en rolig og fin trilletur ble det.

Senere i vår håper jeg å teste ut denne stituren:

http://terrengsykkel.no/index.php?stid=396

Er det noen av dere som har kjørt den stien, eller som vet om andre fine sykkelturer på Tjøme/Nøtterøy?

HER ER FLERE BILDER FRA SYKKELTUREN:

5 Responses to Rolig sykkeltur på grusveier på Tjøme

 1. Pingback: Årets Birken-sykkel: Trek Superfly AL Elite 29 | modalbloggen

 2. Loren says:

  Thanks for being on point and on tatreg!

 3. http://www./ says:

  I think the only person I will borrow money from is my parents.I will be hard pressed to invest/borrow money to friends – I’d rather ‘give’ it away willingly.Well, if I have it of course…so sums of $10,$20 is ok, but anything above 50 I will be quite unhappy.Maybe I am just selfish….I dont know.But stories such as yours makes me so apprehensive whenever friends ask for financial help.

 4. hypixel says:

  That insight’s just what I’ve been looking for. Thanks!

 5. Det er så kjekt med sommer:) sånt basseng skulle vi ha kjøpt og:D:DSøte små jenter i super søte kjoler:D digga hatten til bella;) sånn vil jeg også ha.Kos deg med beisingen :-/Klem jea

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *