Nytt år, ny motivasjon

2012 er historie. I mine øyne var dette et godt år.
20111115-102205.jpg
På sykkelsetet opplevde jeg god fremgang, der høydepunktet var Birkebeinerrittet i slutten av august, der jeg forbedret tiden fra 2011 med en time og ett kvarter.

Et annet høydepunkt jeg vil trekke frem, var den fine turen lillebror Thomas og jeg hadde fra Holmestrand til Flekkefjord, der vi i løpet av to dager på sykkelsetet la bak oss omlag 400 kilometer fra Vestfold, gjennom indre Telemark, og gjennom begge Agderfylkene. Vi kom frem tidsnok til å kunne markere bursdagen til vår avdøde storebror Kurt, 28. mai.

Gjennom sykkelåret 2012 har Sykle Birken Mot Kreft-aksjonen fått mye støtte og hjelp. Takk til alle som bidro, det gir inspirasjon til å ta fatt på en sesong med innsamling til Kreftforeningen. Jeg skal bare gjøre opp status for 2012-sesongen, så begynner jeg forberedelsene til en sesong med Sykle Birken Mot Kreft.

Apropos inspirasjon – og motivasjon. I november og desember slet jeg fryktelig med motivasjonen, og treningsmessig ble det heller labert.
Det finnes selvsagt hundre dårlige unnskyldninger for å slippe å dra på seg treningstøyet når arbeidsdagene er lange. Det er historie nå.

Etter en lang og god romjul med mye tid til familien, er jeg klar igjen. Klar til å ta fatt på treningsåret 2013, klar til å sette nye mål og gyve løs på nye utfordringer. Utgangspunktet mitt ved inngangen til 2013 er bedre enn for ett år siden, og motivasjonen er tilbake.

Da er det bare å finne frem kalenderen og planlegge treningene for de neste månedene. Min erfaring er at planlegging hjelper, gjør avtaler med deg selv og med de du bor sammen med, så er veien over dørstokken hjemme lettere. Det er i hvertfall vanskeligere å lure seg unna…..

Godt nyttår til dere alle!

Erik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *