Nye sykkelsko: Bontrager RXL road

Denne sykkelsesongen går jeg for hvitt. På beina. Jeg skal teste ut nye sykkelsko, og disse Bontrager-skoene har en veldig stiv og lett karbonsåle som jeg er veldig spent på.

Jeg har syklet i et par sesonger med terrengsko med karbonsåle, og det har vært en veldig positiv opplevelse. Nå er jeg spent på hvordan det føles på landeveissykkelen. Skoene jeg skal teste er Bontrager RXL road-versjonen. Og denne sesongen blir det hvite sykkelsko – og helsvart sykkelhjelm.

Så gjenstår det å se om det går noe særlig fortere i år. Det er som kjent ikke utstyret som er det viktigste, det er fortsatt den som sitter på setet som må gjøre jobben. Første test  om det er noe fremgang å spore fra i fjor, kommer på Vestfold Rundt søndag 25. mai.

I morgen blir det langtur – tenker å sykle Eikeren-runden og håper på å få 100 kilometer i beina i løpet av morgendagen.

God sykkelhelg!

Denne sesongen skal jeg teste ut nye sykkelsko: Bontrager RXL road. Blir spennende å teste ut karbonsåle i landeveisskoene.

Denne sesongen skal jeg teste ut nye sykkelsko: Bontrager RXL road. Blir spennende å teste ut karbonsåle i landeveisskoene.

 

One Response to Nye sykkelsko: Bontrager RXL road

  1. Pingback: Fin tur rundt Eikeren | modalbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *