Montebellorittet – for et sykkelarrangement!

Her triller jeg i mål på Konnerud i Drammen, etter en tung - men morsom tur over fjellet fra Sande. Montebellorittet gjennomført!

Lørdag 19. mai hadde jeg gleden av å delta i et godt gjennomført sykkelarrangement. Montebellorittet 2012 ble for første gang i historien fulltegnet, og over 1000 syklister deltok i årets ritt.

Montebellorittet doblet antall deltagere fra i fjor, da litt over 500 syklister stilte til start. Derfor er det ekstra imponerende av dugnadsgjengen i Sande og på Konnerud at de klarte å gjennomføre arrangementet så solid og bra som de faktisk gjorde.

Det står respekt av innsatsen både til de som syklet distansen, og arrangørene bak Montebellorittet. Å vokse så fort som rittet har gjort de to siste årene, krever kløkt, god planlegging og en solid porsjon dugnadsånd. Jeg gir rittet terningkast 5. Skulle jeg sette fingeren på noe, så har jeg fått noen tilbakemeldinger på at startpuljene ble for store. Kan hende det lønner seg å dele opp litt mer neste gang.

For meg personlig var ikke dette rittet noe kjempeprestasjon.

Målet var å gjennomføre med en god følelse, og det gikk greit, selv om jeg hadde noen småuhell underveis. Punktering, kjedebrudd og en velt i gjørma mot slutten gjorde at slutt-tiden ikke er noe å skrive hjem om. Men målet om gjennomføring ble nådd, og jeg har et nytt mål å slå neste år.

Etter 42 kilometer med relativt solide oppoverbakker, tekniske partier og morsomt terreng, så var det utrolig ålreit å trille over målstreken på Konnerud og bli møtt av smilende vannlangere og gavmilde lapskaus-kokker.

Takk for i år, Montebellogjengen – vi sees garantert neste år!

PS: Dette var første terrengrittet med den nye 29-tommeren (Trek Superfly Al 29 Elite). Og ja, jeg merket stor forskjell i terrenget. I positiv forstand!

5 Responses to Montebellorittet – for et sykkelarrangement!

 1. Pingback: Sykle Birken Mot Kreft-aksjon lørdag – støtt opp! | modalbloggen

 2. Pingback: Klar for Montebellorittet – en fin start på Birkenåret 2013 | modalbloggen

 3. I see there are many junk mail on this wordpress bog. Are you going to clean it up. Might Be I may help to undertake?

 4. I've absolutely no expertise in coding but I had been hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any recommendations or tips for new blog owners please share. I know this is off subject however I just wanted to ask. Thanks!

 5. stanleyyg11 says:

  Порно фото. Даром зреть секс порно фотографии
  http://krasivye.blondinki.replyme.pw/?post.makayla
  Порно фото. Безмездно зреть секс порно фотографии

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *