Min egen pizzaoppskrift

Det er herlig å lage pizza. Det beste er å lage pizza fra bunnen av, både deig og saus. Jeg ser i butikken nå at det kommer flere «juksevarianter» hva angår ferdige pizzabunner, og det er vel og bra. Bedre enn frossenpizza. Min favoritt, hvis jeg har dårlig tid og ikke rekker å lage bunn selv, er å kjøpe pitabrød og bruke det som pizzabunn.

Da kan barna velge fyll selv – og være med på matlagingen. Smaker godt gjør det også.

Jeg jukser litt selv forressten, når jeg lager pizzabunn. Vi har en utmerket brødbakemaskin som lager supre pizzadeiger. Jeg putter oppi ingrediensene til pizzadeigen, trykker på tre knapper, og vips – tre kvarter sengere er den beste pizzadeigen ferdig. Luftig, passe god konsistens og klar til å rulles ut.

Så er det bare å smøre på sausen og tilbehør, og litt senere er hjemmelaget pizza ferdig. Deilig!

2 Responses to Min egen pizzaoppskrift

  1. dansk says:

    3 dl vann, 50 gr gjær, 8dl mel og 1 ts salt. 2 perfekte deiger. bland inn olivenolje..

  2. Rino says:

    Pizza er genial mat. Variasjonsmulighetene er uendelig, en mulighet for å boltre seg med laks og reker, eller pølser. Bra bilde, Erik. Det er såpass at vi som må nøye oss med å lese bloggen, og ikke selv var tilstede, formelig kan kjenne smaken. Ser godt ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *