Mål 2014: Sykle Trondheim – Oslo

Etter en rolig høst, har jeg satt hovedmålene for en ny sykkelsesong i 2014. Så vet jeg hva jeg har å jobbe med. Det i seg selv gir meg mye motivasjon.

Jeg har i lang tid luktet på et mål som har virket veldig hårete og stort for meg: Det å delta i den Store Styrkeprøven – Trondheim – Oslo. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å gjennomføre dette målet i 2015, men etter å ha snakket med Wilhelm Varnes fra Hockey Mot Kreft i sommer, bestemte jeg meg for noen uker siden: Jeg skal sykle Trondheim – Oslo neste sommer!

Lørdag 28. juni 2014 tråkker jeg i vei fra Trondheim og skal tilbakelegge 542 kilometer på sykkelsetet til Oslo. Men ikke alene, jeg skal sykle sammen med Hockey Mot Kreft-gjengen, som gjennomførete Trondheim – Oslo i fjor. Å sykle sammen med en gjeng som deler et stort og ekte engasjement for kreftsaken, blir veldig inspirerende.

Selvsagt er dette en tøff utfordring, en utfordring som kanskje er i tøffeste laget. Men jeg blir veldig motivert av målet, og nå starter jobben med å komme i god nok form til å gjennomføre dette på en anstendig måte.

Jeg kommer tilbake med mer på bloggen om prosessen, treningsopplegg og hvordan jeg legger opp løpet de neste 7-8 månedene.

Målet er satt, nå starter jobben!

Her er en video fra Trondheim – Oslo-turen til Hockey Mot Kreft i 2013

20131128-014027.jpg

2 Responses to Mål 2014: Sykle Trondheim – Oslo

  1. Bjørn Egil Gilje says:

    Stå på. Følger deg på bloggen!

  2. Erik Modal says:

    Takk for det, Bjørn Egil. Hyggelig å høre. Lenge siden sist nå! Erik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *