Klar for Montebellorittet – en fin start på Birkenåret 2013

Montebellorittet er et terrengsykkelritt som går fra Sande til Konnerud i Drammen. Det er et ritt på 42 kilometer, og har en variert og morsom løype.

Her triller jeg i mål på Konnerud i Drammen, etter en tung - men morsom tur over fjellet fra Sande. Montebellorittet gjennomført!

Her triller jeg i mål på Konnerud i Drammen, etter en tung – men morsom tur over fjellet fra Sande. Montebellorittet gjennomført!

Tidligere denne uke meldte jeg meg på årets utgave.

Rittet arrangeres lørdag 25. mai.

I tillegg til at det er et morsomt ritt å sykle, så er det også seedingritt til Birkebeinerrittet, og det gjør sitt til at rittet er ekstra populært blant terrengsyklister. Du kan også bruke Montebellorittet til å seede deg til bedre startplass i Grenserittet, Raumerrittet og Farrisrunden, og Montebello har også Norgescupstatus.

Jeg syklet Montebellorittet for første gang i fjor, og ble tatt litt på sengen av at den første delen av løypa var såpass hard som den er. I år satser jeg på å være med på en gjennomkjøring eller to før selve rittet, for bli litt bedre kjent med løypa.

For de som ønsker å bli med på fellestreningene, så arrangeres de 12. mai, 14. mai, 20. mai og 21. mai, og arrangøren lover at det blir et tilbud til utøvere på alle nivåer.

Har du ikke lyst til å sykle full rittlengde, finnes det gode alternativer for både voksne, ungdommer, barn og hele familier.

Sjekk ut Facebooksiden til Montebellorittet for mer informasjon

.

Her kan du lese om min opplevelse på Montebellorittet i 2012.

One Response to Klar for Montebellorittet – en fin start på Birkenåret 2013

  1. Pingback: Møtet med en mester | modalbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *