Nytt sykkeltøy er på vei fra Spania

Slik ser den ut - den nye sykkeldrakten til "Sykle Birken Mot Kreft" 2012

Jeg har vært så heldig å få med meg en rekke sponsorer på «Sykle Birken Mot Kreft»-laget i 2012. Støttespillere som hver på sin måte er med på å skaffe penger til Kreftforeningen gjennom dette prosjektet.

Sykkeltøyleverandøren Nordic Cycling har sponset sykkeltøyet i 2012-sesongen, slik de så sporty gjorde i 2011-sesongen. Nordic Cycling har designet sykkeltøyet fra bunnen av, og sponsorer har fått plass på drakten.

Å designe sykkeltøy er en spennende prosess. Etter noen runder frem og tilbake med designerne i Spania, havnet vi på resultat som avbildet over. Jeg er fornøyd med designet, enkelt og gjenkjennelig fra fjorårets drakt.

I går fikk jeg epost fra daglig leder Sveinung D. Mala i Nordic Cycling med beskjed om at sykkeltøyet er ferdig laget, og blir sendt fra fabrikken i Spania denne uken.

Hvis alt går veien, kan jeg bruke den nye «Sykle Birken Mot Kreft»-drakten når jeg sykler Montebellorittet neste helg.

Det blir spennende. Bilder kommer – jeg lover!

Montebellorittet blir også første ordentlig test av den nye Trek Superfly Elite AL 29, det blir gøy å kjøre terrengritt med den.

PS: Si fra hvis du har lyst til å trille gjennom Montebellorittet med meg neste helg. Jeg har tenkt å ta det veldig rolig, så hvis du har lyst til å prøve deg – si fra til meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *