Jakten på sponsorer

Jobben frem til deltagelse i Birkebeinerrittet i slutten av august er todelt for min del:

1) Komme i god nok form til at jeg kan gjennomføre Birkebeinerrittet på en god måte. Her ligger jeg greit i rute i forhold til delmålene jeg har satt meg. Lørdag 14. mai skal jeg delta i turrittet Baglerrunden i Tønsberg, og frem til da må jeg komme meg opp på et brukbart sykkelnivå. I neste uke starter utesesongen for meg, i første omgang på min gamle Nakamura hybridsykkel, men i mai håper jeg bytte den ut med en ny terrengsykkel.

LES OGSÅ: Derfor sykler jeg Birkebeinerrittet

2) Det andre jobben er den viktigste: Hvordan kan jeg samle inn mest mulig penger til Kreftforeningen i tiden frem til Birkebeinerrittet? For å få det til, håper jeg å få hanket inn noen sponsorer. Alle pengene som kommer inn, går til Kreftforeningen. Og får vi satt fokus på kreftsaken underveis, er det bare positivt.

Jeg har satt av 10.000 kroner til å kjøpe ny sykkel. Hvis jeg får en sykkelbutikk/sykkelleverandør til å sponse meg med ny sykkel, gir jeg sykkelpengene mine til Kreftforeningen.

I tillegg håper jeg på andre sponsorer som kan tenke seg å gi litt penger til dette sykkelbloggprosjektet mitt. Jeg jobber med å få til en sykkeltrøye med sponsorlogoer på, og det ser lovende ut. Der er det plass til flere logoer, for å si det sånn.

Jeg jobber med et par sykkelleverandører om spons, men har ikke kommet helt i mål. Vet du om noen som du tror kan tenke seg å sponse dette opplegget, send meg en mail: emodal (at) hotmail.com.

LES OGSÅ: Vanskelig valg: Ny sykkel

Jeg skal møte Kreftforeningen i neste uke for å kaste ball om hvordan bloggprosjektet kan bli best mulig.

Jeg skriver mer når noen flere baller har landet – men det skjer spennende ting!

Inntil da: Neste ukes mål er å starte utendørssesongen med å sykle tur/retur jobben i Drammen fra Sande sentrum. Det er en samlet tur på fire mil, og en grei sesongdebut.

Krysser fingrene for godt vær – og strålende vårdager. Ha en fin uke, folkens!

Erik M

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *