Høsten er en fin sykkeltid

Nå har det gått noen uker siden Birkebeinerrittet. For min del ble rittet en stor opptur. Jeg syklet nesten en time og ett kvarter raskere enn i fjor!

Jeg fikk bekreftelsen på at regelmessig trening gir resultater, også for en som dro seg ut av sofaen i fjor – og rett på sykkelsetet.

Takk til ALLE som har bidratt i år.

Sykle Birken Mot Kreft-sesongen er ikke over ennå, vi forsøker å samle inn litt mer penger utover høsten. Jeg gjør et forsøk på å videreføre aksjonen til inntekt til kreftsaken også i 2013-sesongen, det ser foreløpig lovende ut.

LES OGSÅ: Birken-klar

I fjor var jeg veldig lei sykling etter Birken. Det er ikke tilfellet i år. Jeg ble superinspirert av den gode fremgangen, og har allerede satt målet for neste års Birkebeinerritt.

Jeg var ute og syklet en god tur onsdag kveld. Høsten er en sykkeltur, spesielt når været er så fint som nå. Kle godt på deg, ha godt med lys og refleks – og sug inn den friske høstlufta. Den gjør godt for kropp og sjel!

God høst – meldes etterhvert!

Erik

LES OGSÅ: Fantastisk innsats for kreftsaken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *