Hjelp oss å gi gode opplevelser til kreftsyke barn

Jeg er så klar som jeg kan bli. Støtter du meg på min reise fra Trondheim til Oslo, så bidrar du til Barnekreftforeningen.

Hjelp oss å hjelpe Barnekreftforeningen.

Nå er det alvor. Fredag 27. juni klokken 22.05 går startskuddet for vår deltagelse i Den Store Styrkeprøven.

Vi skal tråkke 542 kilometer fra Trondheim til Oslo, og vi gjør det for å samle inn mest mulig penger til Barnekreftforeningen. For at vi skal lykkes – og nå målet – er vi helt avhengig av din hjelp. Er du med?

En uvirkelig sykkeltur

Sesongens store sykkelmål er nesten uvirkelig.

Hadde noen fortalt meg for et par år siden at jeg skulle stå på startstreken i Trondheim og gjøre meg klar til å sykle 542 kilometer til Oslo, så hadde jeg aldri i verden trodd dem.

Jeg er invitert med som deltager på Team Hockey Mot Kreft, og vi blir en fin gjeng glade amatører som setter oss på sykkelen om 11 dager. Flere av teammedlemmene har syklet distansen før, og vet hva som kreves. Jeg er førstereisgutt, og ser vel egentlig ikke helt konsekvensene av det jeg sa ja til i fjor. Heldigvis, kan jeg kanskje si nå…

Dere som har fulgt meg de siste årene, vet hva jeg har gått gjennom – og hva jeg har gjort for kreftsaken. Gjennom mitt lille prosjekt «Sykle Birken Mot Kreft» har jeg samlet inn penger til Kreftforeningen, og engasjert og forhåpentligvis inspirert folk til å komme seg opp av sofaen og ut på sykkelsetet.

Ulike personer – felles mål

Selv om jeg ikke på noen som helst måte kan si jeg er en del av det norske ishockeymiljøet, så deler alle teammedlemmene på Team Hockey Mot Kreft det samme store engasjementet for kreftsaken.

Vi håper å samle inn en god del penger til Barnekreftforeningen, både i tiden frem til sykkelturen, og ikke minst underveis på turen. Pengene vi får inn, skal gå til å spre glede og opplevelser til kreftsyke barn rundt omkring i hele landet. Skape noen magiske øyeblikk, om du vil.

Hockey Mot Kreft har i flere år samlet inn store pengebeløp og gitt mange gode opplevelser til kreftsyke barn.

Derfor er det en ære og en glede å få lov til å sykle sammen med denne fine gjengen, og kunne være med på å bidra til en veldig viktig sak.

Tar du utfordringen?

Denne våren har Facebook-feeden min vært full av meldinger fra gode venner og kjente som har utfordret hverandre til bading.

Jeg har en litt annen utfordring til alle jeg kjenner. Dere trenger ikke bade i iskaldt vann, eller gjøre andre mer eller mindre ubehagelige ting.

Neida, jeg skal ta på meg den store utfordringen.

Eneste dere trenger å gjøre, er å åpne lommebøkene deres – og bidra med noen kroner til innsamlingen til Hockey Mot Kreft. Alle pengene vi får inn, går uavkortet til Barnekreftforeningens avdelinger rundt om i landet.

Her er utfordringen: Jeg skal sykle 542 kilometer fra Trondheim til Oslo 27. og 28. juni. Hvis jeg gjennomfører, håper jeg at dere bidrar med 19 øre pr. kilometer. Det utgjør cirka 100 kroner. Dere kan selvsagt bidra med mer, men vi er takknemlige for alt som kommer inn.

Det hadde vært utrolig gøy om vi klarer å få inn 100.000 kroner i løpet av turen. Hvis 1000 personer bidrar med en hundrelapp hver, så er vi i mål!

De som ønsker å bidra, kan betale inn til kontonummer:   1503.46.01418

Det er «min» gavekonto hos Hockey Mot Kreft, så da ser jeg hvor mye mine venner bidrar med. Hjelp meg å vinne den interne konkurransen oss teammedlemmer imellom!

Jeg har vært så heldig å få noen veldig fine sports/solbriller fra Tifosi Optics. Alle som er med og bidrar med minst 100 kroner, er med i trekningen av disse fine brillene, som hver for seg er verdt tett opp mot 1000 kroner. Sjekk ut Facebooksiden her.

Jeg lover å holde dere oppdatert om forberedelser og underveis på turen. Følg med både på bloggen og Facebook!

Erik

 

One Response to Hjelp oss å gi gode opplevelser til kreftsyke barn

  1. Pingback: Drivstoff fra Flekkefjord i boks! | modalbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *