Gi din støtte til Kreftforeningen

Jeg har i et lite halvår puslet med prosjektet Sykle Birken Mot Kreft.

Her er sykkeltrøya jeg skal sykle Birkebeinerrittet 2011. Den er sponset av Nordic Cycling, og sponsorer er plassert både foran og bak.Prosjektet har på for min del vært tredelt:

1) Gjøre noe positivt og gjennom det å bearbeide sorgen etter å ha mistet storebror Kurt og mamma Sonja med to måneders mellomrom i sommeren og høsten 2010.

2) Holde mitt løfte til mamma om å komme i bedre form. Målet har vært veien for meg, og lørdag står jeg på startstreken i verden største terrengritt, klar for å gyve løs på 94,6 kilometer med grus, terreng og gjørme. Det er jeg stolt av.

3) Samle inn penger til Kreftforeningen underveis for å gi et positivt bidrag til kampen mot kreft.

Så langt har vi klart, gjennom velvillige sponsorer, å få inn en del penger til Kreftforeningen, men vi håper å få inn mer.

Kreftforeningen gjør en fantastisk jobb for kreftrammede, pårørende og de som har mistet venner, kolleger og familiemedlemmer til kreften.

Jeg håper pengene vi får inn kan gå til kreftforskning, slik at vi en gang i fremtiden kan finne løsningen på kreftgåten. Kreft er en forferdelig sykdom, og den stadig flere – og alle aldersgrupper.

Kurt måtte gi tapt for kreften i juli i fjor, kun 42 år gammel. Han kjempet tappert, og han viste meg et pågangsmot som jeg ikke har sett maken til, og som imponerte meg. Det er i denne ånden og de gode minnene etter Kurt og mamma som jeg og min familie lever videre på.

Lørdag ettermiddag legger jeg ut på turen fra Rena til Lillehammer. Det blir en tur til ære for Kurt og mamma, to personer som har betydd mye for meg gjennom hele livet.

Jeg håper du som leser dette vil hjelpe til i kampen mot kreft.

Du kan støtte prosjektet enten ved å betale inn penger til kontonummer:

1203.38.53864

eller bruke PayPay/kredittkort ved å trykke på «Donate»-knappen nedenfor.

Pengene kommer da rett inn på prosjektkontoen – og alle pengene som kommer ut går uavkortet til Kreftforeningen. Jeg lager en liste over alle giverne som jeg legger ut på bloggen.

 


PS: For de som er interessert i å følge meg på birkebeiner.no – så er startnummeret mitt 21373 – og jeg starter klokken 12.55.

10 Responses to Gi din støtte til Kreftforeningen

  1. Vigdis says:

    Alle monner drar! Gi din støtte.
    Lykke til på rittet, Erik. Dette er virkelig stort av deg. Beundringsverdig, faktisk.

  2. Pingback: Artikkel i avisen | modalbloggen

  3. Pingback: Birkenplass er sikret | modalbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *