Fullførte styrkeprøven med Team Hockey Mot Kreft

Her passerer meg Biri på min vei mot Oslo. FOTO: JAN RUNE BAKKELUND, RINGSAKER BLAD

Her passerer meg Biri på min vei mot Oslo. FOTO: JAN RUNE BAKKELUND, RINGSAKER BLAD

Det ble to tøffe netter, men etter 33 timer på sykkelsetet syklet jeg over mållinjen på Økern i Oslo. Den Store Styrkeprøven Trondheim – Oslo ble gjennomført, selv omde  det gikk fryktelig siste delen fra Gjøvik og inn.

Jeg er fantastisk fornøyd med å ha gjennomført den store styrkeprøven. 542 kilometer fra Trondheim til Oslo var virkelig en styrkeprøve, og tøffere enn jeg hadde regnet med på forhånd. Kaldt over Dovre, helt ned i en varmegrad på det kaldeste. Selv om det regnet litt på vei nedover Gudbrandsdalen, var vi egentlig fantastisk heldige med været i år. Hadde det regnet med, for eksempel over Dovre, så hadde det blitt enda tøffere å fullføre.

Etter Gjøvik fikk jeg store problemer  med venstre kne. Jeg slo opp en gammel kneskade uken før rittet, men kjente ikke noe til dette frem til Lillehammer. Etter dette ble kneet bare verre og verre, og fra Gjøvik og inn var det egentlig bare å roe ned tempoet helt – i håp om at kneet ville holde helt inn til Oslo.

Det gjorde det, takket være litt smertestillende og gode, gamle tigerbalsam.

Jeg vil takke hele laget i Team Hockey Mot Kreft for en fanstastisk reise fra jeg kom opp til Trondheim og til jeg rullet over mål i Oslo. Jeg fikk god drahjelp av Are Botheim gjennom Gudbrandsdalen, og da jeg ble alene på Vingrom, så stilte Harald Magistad opp på en fantastisk måte og syklet sammen med meg til Eidsvold. Uten hans moralske støtte gjennom den andre natten, tror ikke jeg  det hadde gått.

Vi har klart å samle inn en god del penger på turen. Hvor mye er ikke helt avklart ennå, men jeg blogger om det så fort vi  vet noe beløp.

Takk for alle som har bidratt, og takk til Vigdis og jentene som har backet meg opp på en fantastisk måte – og ikke minst, takk til mine mye nye venner i Hockey Mot Kreft. Jeg vet ikke om jeg kommer til å sykle Styrkeprøven igjen, men jeg gjør gjerne noe sammen med dere igjen – for Barnekreftforeningen.

Ringsaker Blad/Østlendingen laget en reportasje og en video med meg fra turen. Se den her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *