Fin tur rundt Eikeren

20140504-171327.jpg

Det ble en rolig og fin sykkeltur rundt Eikeren i dag.

Kald nordavind rett imot gjorde deler av turen kaldere enn forventet, men en fin gjennomkjøring og ca 100 kilometer logget i dag.

Merker at det går raskere på flate strekninger nå. Mer trøkk i beina. Og oppover går det definitivt raskere enn i fjor. Jeg tror helt sikkert både rulletrening og løpetrening i vinter slår ut positivt for meg nå. En ting jeg må bli flinkere til frem mot Trondheim-Oslo, er å få i meg mat og drikke jevnere enn jeg klarte på denne turen. Jeg ventet for lenge med å spise, og ble tappet for krefter før jeg fikk påfyll. Etter matinntak var det mer futt i beina. Skjerpings på dette området.

Turen rundt Eikeren er en klassiker for sykkelfolket i nordre Vestfold og i deler av Buskerud. Fra Holmestrand er det rett i underkant av 100 kilometer rundt, men hvis du ønsker å gjøre en kortere søndagstur ut av det, så er det veldig greit å sykle til Eidsfoss, ta en kaffe eller en matbit, og sykle hjem igjen. Fra Holmestrand er det cirka to mil til Eidsfoss, og tur/retur blir det en fin, fin treningstur – gjerne for hele familien. Ta det som en tur!

Har du noen gode tips til fine sykkelturer i Vestfold/Buskerud, enten på landeveien eller i terrenget? Del dem gjerne, enten ved å sende en epost til meg, eller del det på Facebooksiden til Sykle Birken Mot Kreft, så legger jeg det inn i bloggen.

Nå er det klart for to uker med mye trening, før jeg roer det ned litt inn mot Vestfold Rundt 25. mai.

Gleder meg!

Her er Stava-trackingen av turen min:

 LES OGSÅ: Nye sykkelsko

LES OGSÅ: Rittplaner for 2014

FØLG SYKLE BIRKEN MOT KREFT PÅ FACEBOOK

One Response to Fin tur rundt Eikeren

  1. Pingback: Gode tips til sykkelturer i Vestfold og Buskerud | modalbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *