Fantastisk innsats for kreftsaken

Jeg blir rørt når så mange mennesker engasjerer seg for kreftsaken og Sykle Birken Mot Kreft-aksjonen. I helgen kom det inn nesten 10.000 kroner til Kreftforeningen gjennom innsamlinger både i Holmestrand og Sande.

Montebello-arrangøren samlet inn penger til kreftsaken i helgen. Eks-sykkelproff Rune Høydahl (helt til høyre) var innom standen i Sande og støttet aksjonen.

Lørdag 18. august jobbet Sport 1 Holmestrand, Sykle Birken Mot Kreft og flere andre samarbeidspartnere for kreftsaken.

En prosentandel av omsetningen til butikken gikk til Kreftforeningen denne dagen, det ble solgt kaffe og kaker, innsamlingsbøsse var satt frem, publikum kunne prøve seg på sykkelrulle (og de måtte betale tre kroner pr. minutt de tråkket). I tillegg solgte fysioterapeut Jørgen Stranger ortopediske såler, og ga 100 kroner til kreftsaken for hvert sålepar han solgte. Treningssenteret Puls Holmestrand auksjonerte bort et årsmedlemsskap verdt over 6.000 kroner.

HER KAN DU SE BILDEGALLERI FRA INNSAMLINGSHELGEN

Mange støttet opp om innsamlingsaksjonen i Holmestrand denne dagen. I løpet av noen timer kom det inn over 7.500 kroner – penger som går uavkortet til Kreftsaken. Tusen takk til alle som tok turen innom denne dagen!

Noen dager før helgen fikk jeg en hyggelig melding fra arrangøren av Montebello-trippelen i Sande. Under Økofestivalen i Sande i helgen skulle de sette opp en sykkelrulle. Publikum kunne prøve rulla for 10 kroner pr. tur, penger som går til kreftsaken.

I løpet av lørdag og søndag var det 76 personer som testet ut sykkelrulla. Dette resulterte i nesten 2.000 kroner som går til Kreftforeningen.

Takk til Deler AS for lån av Tacx-utstyr, og Rune Høydahl og Montebello Sport for support og utlån av sykler.

Jeg er evig takknemlig for alle som på en eller annen måte bidro til et godt innsamlingsresultat i helgen. Tusen takk til alle og enhver.

Jeg håper vi kan samarbeide igjen – og danne felles front mot kreft!

HER KAN DU SE BILDEGALLERI FRA INNSAMLINGSHELGEN