Endelig: Ny terrengsykkel i boks!

I går kunne jeg endelig hente ut den nye terrengsykkelen min. En splitter ny og skinnende blank Diamant Apex T4 stod og ventet på meg hos G-Sport i Holmestrand.

Her er ny-sykkelen: Diamant Apex T4. Gleder meg til å prøvekjøre i skogen!

Det spesielle med denne sykkelen er at den er sponset av G-Sport Holmestrand og en sponsor til som jeg kan komme tilbake til senere. Siden jeg får denne sykkelen helsponset, så er dealen at jeg nå betaler inn sykkelpengene til Kreftforeningen.

Neste uke overfører derfor Vigdis og jeg 10.000 oppsparte sykkelkroner  til Kreftforeningen, øremerket kreftforskning.

En super start på Sykle Birken Mot Kreft-prosjeket vårt, og jeg håper vi i de kommende månedene klarer å samle inn mer penger til Kreftforeningen.

Lurer du på hvorfor jeg engasjerer meg for Kreftforeningen? Les historien her.

Jeg har gjort avtale med sykkeltrøye-leverandøren Nordic Cycling, som sponser prosjektet med sykkeltrøyer med trykk og annet sykkelutstyr. Dermed kan jeg selge sponsormerker på sykkeltrøya til inntekt for Kreftforeningen. I ukene fremover tar jeg kontakt med bedrifter/aktuelle sponsorer og ber om hjelp.

Er du interessert i bidra, ta kontakt med meg på emodal (at) hotmail.com eller ta kontakt på bloggen. Absolutt alt av midler som kommer inn, går uavkortet til Kreftforeningen.

En ekstra stor takk til min kjære Vigdis for at hun ordnet en så fantastisk bra sykkel!

Nå gleder jeg meg til første turen i skogen. Kommer tilbake med rapport etter noen skogsrunder!

2 Responses to Endelig: Ny terrengsykkel i boks!

  1. Pingback: For en fantastisk opplevelse! | modalbloggen

  2. Pingback: Birkenplass er sikret | modalbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *