Drivstoff fra Flekkefjord i boks!

Her er bilde av varene fra Flekkefjord.

Drivstoff fra Flekkefjord er i boks.

Det er bare litt over to døgn til sykkelturen fra Trondheim til Oslo starter, og i dag fikk jeg forsyninger tilsendt fra gode folk i Flekkefjord.

Reppens Bakeri i Flekkefjord har sponset Team Hockey Mot Kreft med en kasse med Lisbets lomper, og Svindland Pølsefabrikk svarte ja med en gang da de ble spurt om å sponse. De har gjort klar flere kilo med ferdig oppskjært salami som hele laget skal få glede av på turen fra Trondheim til Oslo.

Det er godt for en fra Flekkefjord å få oppbacking fra lokale bedrifter. Nå blir det godt å knaske på «drivstoffet» fra Flekkefjord på den 542 kilometer lange turen, sammen med fine folk i Team Hockey Mot Kreft.

LES OGSÅ: Hjelp oss å gi gode opplevelser til kreftsyke barn

Jeg håper gode venner, både i Flekkefjord, Holmestrand, Dramen og andre steder støtter prosjektet i dagene fremover.

Hvis du vil sponse meg med 19 øre pr. kilometer (blir 100 kroner totalt), så kan du betale inn til kontonummer:  1503.46.01418

Det er «min» gavekonto hos Hockey Mot Kreft, så da ser jeg hvor mye mine venner bidrar med.

Hjelp meg å vinne den interne konkurransen oss teammedlemmer imellom!

Takk til lillebror Thomas som hentet varene hos bedriftene, og Yngve Fodnestøl, som kjørte varene fra Flekkefjord til Drammen.

One Response to Drivstoff fra Flekkefjord i boks!

  1. Pingback: Følg meg på Styrkeprøven | modalbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *