Bli med på Montebellorittet!

Nå er det tre uker til Montebello-rittet.

Hei, alle sykkelvenner. Utesesongen for syklistene har vært i gang i noen uker nå, og konkurransesesongen er også i gang for noen.

For min del starter konkurransesesongen 2012 med Montebellorittet lørdag 19. mai, et terrengritt som går fra Sande i Vestfold til Konnerud i Drammen. Jeg deltar i M40-44-klassen som skal sykle den 42 kilometer lange løypa, men her er det flere klasser for den som ønsker å prøve seg litt på terrengsykkel.

Det finnes for eksempel en 22 kilometer langt trimløype som er fin for de som ønsker å delta i rittet, men som er usikre på om 42 kilometer i terrenget er for tøft. Veldig bra at arrangøren har en mulighet for de som bare ønsker å prøve seg – eller som ønsker å ta det som en fin lørdagstur på Vestfold- og Buskerud-veier.

For de som skal delta på større ritt senere i sesongen, som Farrisrunden, Grenserittet eller Birkebeinerrittet, er Montebellorittet seedingritt til alle disse rittet.

Min oppfordring er klar: Har du lyst til å prøve deg på terrengsykkelen, sleng deg med. Jeg har aldri deltatt i Montebellorittet før, men hører mye positivt. Sees vi på sykkelsetet lørdag 19. mai?

Vil du melde deg på? Det kan du gjøre her.

Les hva Sande Avis skriver om trimløypa på 22 kilometer

Gidder du å gjøre meg en tjeneste? Klikk «Liker» på Facebook-siden til «Sykle Birken Mot Kreft»

One Response to Bli med på Montebellorittet!

  1. Pingback: Juhu! Nytt sykkeltøy er på vei fra Spania | modalbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *