40.000 kroner til Kreftforeningen

2011 er historie, og den første runden med Sykle Birken Mot Kreft-aksjonen er nå avsluttet.

Målet nådd: Birken gjennomført, penger samlet inn til Kreftforeningen. Foto: Marianne Otterdahl-Jensen, Norsk Ukeblad

Jeg er imponert over all oppmersomheten aksjonen har fått, både hos venner og bekjente, i sykkelmiljøet, hos sponsorer, i media og hos andre samarbeidspartnere. Til alle som har bidratt, enten økonomisk eller gjennom annen støtte, så vil jeg si TUSEN TAKK for alt.

På bursdagen til min mor, 27. desember, overførte jeg 28.300 kroner til Kreftforeningen. Dette er i all hovedsak sponsorpenger som jeg har fått inn på å selge reklameplass på sykkeldrakten min. I tillegg er det noen privatpersoner som har bidratt, og det setter jeg umåtelig stor pris på. Totalt sett betyr det at vi har klart å få inn nesten 40.000 kroner til Kreftforeningen det siste året, og det er vi fornøyde med.

Neste år har vi mange spennende planer som jeg håper gir enda mer penger til Kreftforeningen.

Ja, det betyr at vi fortsetter jobben med Sykle Birken Mot Kreft-aksjonen, og jeg skal utpå nyåret fortelle litt mer om planene for 2012.

LES OGSÅ: Birkebeinerrittet – en fantastisk opplevelse

Det er mange som skal ha takk for at vi kom i mål med innsamlingsaksjonen.

Først og fremst vil jeg takke kona mi Vigdis, som har støttet meg gjennom hele 2011. Og selvsagt resten av familien.

I mai kom Tore Haugen inn som en sportslig redningsplanke fra sidelinjen. Jeg startet sykkelsesongen med null i kondis. Tore har fulgt meg opp på en fantastisk måte. Bedre trener og motivator skal du lete lenge etter, og han har klart å lære meg hva systematisk trening og planlegging kan gi av gevinst. Og kanskje mest av alt: Han har vist meg hva treningsglede er. Nå gleder jeg meg til neste treningsøkt, og det er nye takter for meg….;-)

LES OGSÅ: Treningen gir god helsegevinst

En stor takk til sponsorene som bidro med midler:

  • Nordic Cycling/Inverse/Spiuk
  • Drammens Tidende
  • Parat Halvorsen AS
  • Hydro Holmestrand
  • NOAH
  • Avisen Agder
  • SR-Bank Flekkefjord
  • G-Sport Holmestrand
  • MarkedsOptimering

En stor takk skal også Ole Kristian Bøen ha for hjelp og støtte til utstyr og praktiske ting.

For de som har lyst til å betale inn penger til aksjonen, så er det absolutt ikke for sent. Kontonummeret er: 1203.38.53864 – og merk innbetalingen med Sykle Birken Mot Kreft. Pengene går uavkortet til Kreftforeningen.

Min nest siste takk går til Kreftforeningen. Takk for det fantastiske arbeidet dere gjør for kreftrammede og pårørende. Og for alle midlene dere skaffer til veie til kreftforskning.

Helt til slutt vil jeg takke mamma og Kurt for alt de har betydd for meg opp gjennom livet. Selv om dere ikke er blant oss lenger, har dere vært i mine tanker på hver eneste treningstur i 2011.

Følg med – det skjer mer spennende i 2012!

LES OGSÅ: Birkenplass 2012 er sikret

PS: Har opprettet Facebookside for Sykle Birken Mot Kreft. Klikk deg inn på den og lik den!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *